Gjester

Fredag                    kl 08.30 – 19.00
Lørdag                   kl 08.30 – 18.00
Søndag                   kl 08.30 – 19.00

Utenom disse tider MÅ greenfee, betales på betalings/kortautomaten eller med VIPPS.

Du vil få opp et valg etter at du har booket tid og bekreftet denne på automaten, der det står: ”Bankkort” dersom du er GreenFee spiller. Trykk på ”Bankkort” og putt kortet inn i automaten til venstre, og dra det ut igjen. Prisen på GreenFee skal da stå i ruten på automaten. Tast deretter din kode og klar.

For betaling med VIPPS, søk opp Grini Golfkubb og velg fra menyen. Oppgi Navn og medlemsnummer i hjemmeklubb som referanse!

ALLE som benytter seg av banen må ha booket starttid før man går ut. Vi har booking fra kl 06.00 – 21.00 alle dager.  Du kan bruke ditt NGF kort og booke på automaten om du ikke har gjort dette hjemmefra.

NB! Husk altid å medbringe kvittering!
No show eller manglende betaling blir rapportert til hjemmeklubb og fakturerert!

Priser finner du på Greenfee-siden.

Velkommen og god tur!