Golf Academy

Veien til Golf

Veien til Golf  2018 starter opp i april og forsetter en rekke helger gjennom sesongen. Kurset går over to dager (lørdag og søndag) og kombinerer både teori og praksis. Vi har hovedfokus på grunnleggende golfteknikk  og legger opp kurset med mål om at du skal bli trygg nok til å spille på banen rett etter kurset er ferdig.

Kursplanen med påmelding finner du nederst på siden. Velkommen til en hyggelig og lærerik kurshelg!

Prisen er kun kr. 1300,- per person. Inkluderer 12 timer teori og praksis, samt kursmateriell, utstyr og treningsballer.

Som deltager får du kurset gratis derom du melder deg inn som hovedmedlem med andel i løpet av kursdagene! Alternativt  kan du få et prøvemedlemsskap for kun. kr. 990,-  det første året.

NB! Begrensede plasser.

For ytterligere informasjon ta kontakt på mail til jorn@grinigolfklubb.no

Startdato NavnPlasserLedigPåmelding
april