Herrer

Herregruppen 2018

Vi i herrekomiteen ønsker alle herrer i Grini Golfklubb velkommen til golfsesongen 2018.

Det vil som tidligere år bli arrangert Srixon herreturneringer 2018 for alle herrer (også junior og seniorspillere) i klubben. Vi håper dere allerede nå setter av onsdagene gjennom vår-, sommer- og høst- sesongen og blir med på herreturneringene.

Vi fortsetter suksessen fra i fjor med å arrangere 18 hulls turneringer som vil telle i sammenlagt både for Order of Merits vår og høst, samt i Electric.

Det vil det bli premiering for hver enkeltturnering, samtidig som det blir sammenlagtpremiering for vårsesongen samt høstsesongen.

Vi håper på en tidlig oppstart også i år. Er vi heldige får vi den første turneringen i uke 19. Det vil si onsdag 2. mai. Turneringene vil starte kl. 17:30, fram til utpå høsten da vi pga. lysforhold må starte tidligere.

Startavgiften vil være på kr. 100,- (uendret fra 2017).  Premiene er som tidligere gavekort i proshopen (ikke kaféen).

Turneringsform for de forskjellige Onsdagsturneringene blir en blanding av Stableford, netto slag og brutto slag, så dette skal passe for alle.

Det jobbes også med at vi skal avholde en av herredagene på en annen bane på høst sesongen, denne turneringen kan bli på en annen ukedag.

Vi vil i år også foreta en loddtrekning mellom de spillere som deltar under premieutdelingen.

Matchplay
Det vil også bli arrangert en Matchplay turnering for herregruppen. Vi håper at så mange som mulig også blir med på denne prestisje turneringen.

Eclectic
Vi vil også i år arrangere denne konkurranse som vil gå gjennom hele sesongen.
Som i fjor blir denne basere på bruttoslag.

Den laveste scoren for hvert enkelt hull på de ulike rundene resulterer til slutt i et samlet scorekort hvor alle hullscorer fra hver enkelt turnering er tatt med.

Vi ønsker alle sammen lykke til med forberedelsene til en innholdsrik golfsesong.