Herrer

Herreturnering onsdag 4. oktober 2017

Spilleform stableford med fullt handikap

Det var 24 deltakere i årets siste onsdagsturnering som ble spilt på en våt bane – som ble ytterligere våt i løpet av kveldens runde. Stor honnør til Jonathan og hans mannskaper for banens tilstand til tross for krevende forhold – ikke minst for greenene som holder seg godt til tross for all nedbøren.

Det er store endringer i resultatrekkefølgen fra turnering til turnering i herreklassen - og en bookmaker ville hatt betydelige problemer med å sette forhåndsoddsen.

I onsdagens turnering vant Thorbjørn Gjerde knepent foran Jan Wilhelm Dahl som begge hadde 20 poeng, og med Eirik Gunther- Ellefsen på tredjeplass med 19 poeng.

Eirik og Thorbjørn gikk i samme flight, og hadde henholdsvis 18 og 17 poeng før siste hull. En dobbel bogey på førstnevnte og par på sistnevnte endret imidlertid rekkefølgen. Geir Nesgård hadde longest drive, og Roar Rismo closest to pin.

Foran den avsluttende runden på 18 hull, ligger Jan Wilhelm på førsteplass fulgt av Lars Westlund og Kayse Greging. Av de spillerne som ligger på de seks første plassene er det imidlertid bare to (Kayse og Stein Sverre) som deltar i den siste runden – så her kan det bli store endringer i Order of Merits listen for høsten 2017.