Medlemsfordeler Grini Golfklubb

Nedenfor følger litt info om medlemsfordeler i Grini Golfklubb! Vi setter stor pris på våre medlemmer og arbeider kontinuerlig for at vi skal ha særdeles gode medlemsfordeler!

Fordeler og avtaler som kun gjelder hovedmedlemmer med andel:

• 10% på varer i proshop (gjelder ikke klokker/avstandsmålere og for gavekort)
  • 25% på Pakker med Protimer (kr. 3000,- nedsatt fra kr. 4000,-)
  • 10% på Thai take away fra Grini Golf Café
  • Intill 3 gjester på samme starttid med redusert green fee
  • 2 Gratis runder på Gønmo GK
  • 2 Gratis runder på Borregård GK
  • 2 Gratis runder på Kristiansand GK
  • 2 Gratis runder på Bergen GK
  • For et tillegg på kr.4 375  får du spille fritt på 18-hulls banen til Tyrifjord GK gjennom heler sesongen!
  • Gobex-kort for elektronisk registrering (hvis ønskelig)

Alle medlemskategorier:

1. Booking av starttid fra 5 dager før ønsket starttid.
  2. NGF-kort og Golfbox-ID, samt Forsikring i NGF
  3. Medlemmer kan være med på klubbturneringer – se infotavle eller ta kontakt med oss. Bli med!
  4. Du kan bli varslet hver gang det legges ut nyhet på våre hjemmesider; Gå inn på følgende link og
    registrer deg; http://grinigolfklubb.no/bruker/registrere
  5. Vi arrangerer en rekke klubbturer! På noen av turene er også golftrener med. Vennligst se under meny Medlem - Klubbturer eller ta kontakt med leder for mer info.
  6. Vi arrangerer forskjellige hyggekvelder gjennom året - informasjon om dette blir lagt ut på vår hjemmeside.
  7. Medlemsfordelser hos våre samarbeidspartnere

Hos Grini Kiropraktikk og Helse får alle medlemmene ved Grini Golfklubb tilbud om hjelp innen 2 arbeidsdager i normale arbeidsuker (gjelder ikke fellesferien) i tillegg til 15% avslag på førstegangsundersøkelse hos kiropraktor og massasjeterapeut.  Timebestilling og mer informasjon finner du på nettsiden www.grinihelse.no eller ring tlf. 67167580

Bli med på tur med Berg Hansen - med eller uten køller.  Sjekk  mulighetene og  meld deg på som medlem

Det jobbes med ytterligere samarbeidsavtaler både med andre golfklubber og sponsorer.

Ta kontakt om dere har noen spørsmål.  Administrasjon består av daglig leder og Team Klubbservice. Ta gjerne kontakt med oss om du skulle ha noen spørsmål. Gjerne på mail post@grinigolfklubb.no eller daglig leder 67 16 70 80 valg 3

Velkommen til oss!