Herrer - Gruppen for alle herrespillere fra 20 år og til 99 år.

Herreturneringer – Info.

Av: Stein Sverre Hovden  |  Publisert: 14. juni 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Litt info angående de kommende 18 hulls turneringene.

Hei alle herrespillere i klubben.

Vi begynner nå med våre 18 hulls turneringer på vårsesongen. Det er jo dette som er skikkelig golfturneringer og som vi har gledet oss til i hele sesongen.

Turneringene som spilles 20. juni, 27. juni og 4. juli vil alle gå over 18 hull.

Vi starter derfor med første flight kl. 16:00. Viktig at de som kan gå ut tidlig angir dette i påmeldingen.
Når vi nå begynner med 18 hulls turneringer vil det blir spennende å se hvilken endringer dette vil gjøre både på sammenlagt listen og Eclectic.

I sammenlagt tabellen leder pr. i dag Eirik Gunther-Ellefsen med 71 poeng foran Stein Sollid på 65 poeng og Kral-R. Strømmen på 56 poeng. På 18 hulls turneringene er det 50% mer poeng, så her kan det komme endringer med noen gode turneringer.

Utklipp fra topp 10:

 
For Order Of Merits Vår 2018 se HER

I årets Electric er det også veldig jevn i toppen, men nå begynner 18 hulls turneringene og det kan komme enda større endringer. Man får ikke så mange muligheter for å kunne sikre seg gode resultater på de siste 9 hullene.

Pr. i dag ligger Knut Eirik Rørnes på toppen med 32 slag. Rett bak Knut Eirik har vi tre spillere på 33 slag. Dette er Tor Arild Holst-Larsen, Geir Nesgård og Kris-Erik Pedersen. Ved lik score rangeres spillerne etter antall Eagles – Burdies – Par.

Utklipp fra topp ti:


For Eclectic 2018 se HER

Vi får håpe på regn i de nærmet ukene slik at Jonathan kan «Make Grini Great Again». Siste turnering for vårsesongen faller jo på USA National dag.

Herrekomitéen håper på god deltakelse på de neste onsdagene.