Klubben

Julehilsen fra Grini Golfklubb

Av: Erik Holmen  |  Publisert: 21. desember 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Året nærmer seg slutten og vi vil i den anledning takke for i år og fortelle litt om planene for 2024

2023 har vært et fantastisk år hos oss og nå som året går mot slutten, ønsker vi å takke dere alle smiley

2023
Vi åpnet banen senere enn noen gang (22. mai) og var nødt til å holde stengt flere dager i løpet av sesongen grunnet for mye nedbør. Foruten dette, har aktiviteten har vært overveldende med omtrent 38 000 spilte runder på de 150 dager vi var åpne. Dette utgjør et imponerende belegg på 72 % for starttider.

Våre egne medlemmer har stått for 72 % av alle spilte runder og det som gleder oss stort er at 1498 av våre 1864 medlemmer (81 %) har besøkt banen i år, mer enn noen gang. Det gir oss et gjennomsnitt på ca. 18 runder per medlem. 

I år, som tidligere, har vi fortsatt å investere i å forbedre banen og treningsfasilitetene ytterligere. Den nye Tee 45 og 52 på hull 1 er et strålende resultat av dette arbeidet. Vi har også styrket vannressursene (borret etter enda mer vann) for å være mer robuste mot tørke, samtidig som vi har startet prosessen med oppgraderingen av vanningsanlegget og intensivert ytterligere tiltak sett opp mot baneplanen.

Våre medlemmer er godt fornøyd med klubben, banen og tilhørende fasiliteter, ventelistene øker, vi har sunn økonomi og vi fortsetter den langsiktige og nødvendige planen på å utvikle oss mot å bli oppfattet som den triveligst og mest attraktive 9-hulls banen i landet wink

Samtidig så vet vi at vi er nødt til å sette inn konkrete tiltak et par steder der vi har hatt litt utfordringer.

2024
Når vi nå retter blikket mot 2024, kan vi allerede si at vi skal ha fokus på tiltak som omhandler enda mer tilgjengelighet og bedre flyt hos oss.
Deres tilbakemeldinger er klare på at vi som klubb må optimalisere tilgjengeligheten med mindre eller mer fornuftig fordeling av blokkeringer/turneringer på banen, fornuftig fordeling av treninger/kurs som legger belegg på treningsfeltet, samt styrke tiltak som forbedrer flyten på banen.

I tillegg til dette har vi nå i vinter allerede igangsatt de fleste av prosjektene på banen som er knyttet til baneplanen for 2024. Dette er gjort for å sikre minimal nedetid når vi først har mulighet til å åpne på våren, samt ha fokus på det viktige målet for kommende sesong, der vi skal sikre mest mulig spill og tilgjengelighet på alle flater på banen for medlemmer fra vi åpner til vi stenger igjen. 
Prosjektene for kommende sesong er blant annet å rense rundt dammen, nye trapper opp til tee 52 og tee 45 på hull 5, oppgradere/utvide tee 45 på hull 6, etablere en ekstra tee 45 på hull 7, drenere range og drenere puttinggreen.

Grini Golf Café og Proshopen med våre nye Pro'er
Dere medlemmer fortsetter å gi oss tilbakemeldinger på at vi har en av de beste restaurantene/caféene i Golf-Norge.
Dette skyldes primært bra kvalitet og strålende service fra Grini Golf Café. Stor takk til Kayse og hans medarbeidere for det gode tilbudet vi har her! Og for neste år skal vi sørge for at dette tilbudet ytterligere styrkes. 

Vi har nå vært igjennom 2 år med våre nye drivere av Proshop og treninger (Schiager-De Sousa Golf AS). Fom nyttår kommer vi i tillegg til å ha både PGA Proene Fredrik de Sousa og Knut Schiager fast her på klubben og med det styrke vårt team ytterligere. De blir å møte i frontdesken/proshopen, på treninger og selvfølgelig er tilgjengelige med Protimer.
Vi er veldige glade for denne løsningen og er overbevist om at dere kommer til å oppleve økt kvalitet basert på deres høye kompetanse og lange erfaring. 
Proshopen kommer også til å utvikle seg enda mer med tilhørende tjenester. Her er det bare å glede seg!!

Takk til banemannskapet som har levert en bane i topp kvalitet, selv med de store utfordringene værgudene gav oss. For at banen skal bli enda bedre og spillegleden enda større, oppfordrer vi alle spillere til å bli litt flinkere til å reparere nedslagsmerker og divots laugh

Og så til slutt det viktigste; takk til alle våre medlemmer og gjester for sesongen 2023. Vi er fast bestemt på å skape en golfopplevelse som møter deres forventninger og vi ser frem til å være delaktige for golfglede og nye minner i 2024. Takk for deres støtte og engasjement! 

PS; vi har selvfølgelig ikke lyst til å miste noen medlemmer, men om du ikke har tenkt til å være medlem her fremover, husk utmeldingsfristen 31.12 - UTMELDING

Vi håper dere alle får en fredfull jul og fin nyttårsfeiring, og hjertelig velkommen tilbake til oss i 2024.
 

GOD JUL OG GODT NYTT ÅR!